Τα 3 ΒΗΜΑΤΑ που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο χώρο.

Ιούνιος 10, 2014 | 0 Comments | Συμβουλές

article-3-vimata

1.Καταλήξτε στο ύφος των επίπλων που σας αντιπροσωπεύουν περισσότερο, Είναι πιθανό να σας αρέσουν συγκεκριμμένα κομμάτια, που ανήκουν όμως σε διαφορετικό style το ένα με το άλλο.

Συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να δείτε τον χώρο σας ολοκληρωμένα και όχι αποσπασματικά.

Σκεφθείτε για λίγο το ντύσιμό σας. Ίσως να μπορείτε να φορέσετε τζήν παντελόνι με μαύρες γόβες, αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε με ένα απλό μπλουζάκι, χωρίς να προσθέσετε ένα σακάκι ίσως πιο βραδινό.

Θέλω να πώ ότι και ο χώρος γενικά αντέχει κάποιες εναλλαγές στο style αλλά το μυστικό είναι στο πού και πώς αυτές συνδυάζονται.

-3-vimata-inside-photo

2. Αποφασίστε πρώτα τα χρώματα στο δομικό μέρος του σπιτιού σας και μετά στα έπιπλά σας, ξύλινα και επενδεδυμένα με ύφασμα.

Σημαντικό εδώ είναι να σκεφθείτε τι για εσάς είναι πιο εύκολο η τι θα σας ανανεώσει καλύτερα? Να αλλάξετε χρώματα κάποια στιγμή στους τοίχους σας, η να αλλάξετε πχ υφάσματα ?

Θυμηθείτε ότι υπάρχουν 2 βασικές επιλογές χρωματικών συνδυασμών: Χρώματα σε αρμονία και χρώματα σε αντίθεση. Απ΄αυτά, η δεύτερη ομάδα θέλει περισσότερη προσοχή μια και τα χρώματα προσθέτουν η αφαιρούν όγκο, τόσο από τα αντικείμενα όσο κι από τα δομικά στοιχεία ενός χώρου.

article-3-vimata-inside-photo-2

3. Επόμενο βήμα σας : η πυκνότητα και η χωροθέτηση των επίπλων στον χώρο σας.

Πόσα έπιπλα αντέχει ο χώρος σας?

Πώς είναι καλύτερα να τοποθετηθούν?

Υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος η και κάποιος άλλος που εσείς δεν μπορείτε να τον φανταστείτε?

Συμβουλή μου…ερευνήστε το ρωτώντας τους ειδικούς. Σίγουρα έχετε βρεθεί σε πολύ όμορφους χώρους αλλά τόσο ασφυκτικά γεμάτους που στο τέλος χάνονται τα πάντα η αντίθετα σε χώρους εντυπωσιακά «αραιούς» που αποπνέουν την ψυχρότητα ενός μουσείου.

Καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *