Μagical Mirror…and TV!

Σεπτέμβριος 18, 2015 | 0 Comments | Uncategorized

 

Τελευταίο επίτευγμα της Τεχνολογίας ο καθρέπτης αυτός, last trend στο design,  είναι προιόν εξ ολοκλήρου customized  και κατασκευάζεται ειδικά για το σημείο επιλογής του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ιδανική επιλογή για σημεία όπου δε θα περίμενε κανείς να δει τηλεόραση όπως στο μπάνιο, στον χώρο πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας, στην πόρτα της ντουλάπας του υπνοδωματίου, σε έναν καθρέπτη πάνω από το τζάκι , σε έναν επιτοίχειο καθρέπτη αλλά και στα έπιπλά μας. Οι εφαρμογές είναι πολλές και πάντα βοηθούν τον χώρο να μείνει περισσότερο ελεύθερος, αφού αποφεύγουμε το καθιερωμένο έπιπλο της TV αλλά και να δείξει πολύ μεγαλύτερος μια και στην πραγματικότητα έχουμε έναν καθρέπτη .

Εφαρμογή αδιάβροχη , πράγμα που της επιτρέπει να τοποθετείται ακόμα και σε περιβάλλοντα με έντονη υγρασία η να μπορεί να εντοιχιστεί μέσα στον τοίχο χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα δυσλειτουργίας από υπερθέρμανση. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις συνοδεύεται από αδιάβροχο remote control τύπου RF που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θα περιμένατε να δείτε…Ο ήχος, ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να παράγεται μέσω παλμών μέσα από τον καθρέπτη από ηχεία, ειδικά τοποθετημένα στο πίσω του μέρος η με τα ηχεία της ίδιας της TV εφ’ όσον η κατασκευή το επιτρέπει.

Το Προιόν  διαφοροποιείται  θεαματικά ως προς την εμφάνισή του, γιατί κατ’αρχήν μπορεί να ακολουθήσει οποιοδήποτε ρυθμό και style χώρου η επίπλου αλλά  κυρίως γιατί  όταν βρίσκεται εκτός λειτουργίας η πρόσοψη της οθόνης της επιλεγμένης TV γίνεται καθρέπτης.

                                                                                                             Τολμείστε το …και θα εκπλαγείτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *