Είπαν για εμάς / Σχόλια Πελατών


Η Κ. Νάτση είναι πρωτίστως δημιουργός και μετά επαγγελματίας.

Η σχεδιάστρια που αφουγκράζεται και σέβεται τις επιθυμίες του πελάτη της.

Εύκαμπτη, υπομονετική, διπλωματική, διαλακτική και με απόλυτη συνέπεια. Προσπαθεί να υλοποιήσει το καλύτερο δυνατό σε σχέση με τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου και της αρχιτεκτονικής – αισθητικής της ικανότητας για τις ανάγκες ενός χώρου.

Όλες οι δουλειές που έχουμε υλοποιήσει για προσωπικούς λόγους (κατοικία στη Βάρη) , για επαγγελματικούς σκοπούς (κατασκευαστική εταιρεία στην Βούλα), από συστάσεις σε φίλους, αλλά και από την κατοικία μας της Λέσβου, που λειτουργεί και σαν ξενοδοχειακή έπαυλις και η οποία είναι ανοιχτή στό κοινό, έχει δεχτεί τις άψογες κριτικές για την επίπλωσή της, και όλοι απολαμβάνουν στο μέγιστο τους χώρους της.

Η Ελένη Νάτση εκτός από δημιουργός, σχεδιάστρια και κατασκευάστρια είναι ένας αισθησιακός, ζεστός και φιλικός άνθρωπος που περισσότερο σου εμπνέει την συνεργασία και λιγότερο την συναλλαγή η οποία θεωρείται και δεδομένη.

Τα καλύτερα έχουμε να πούμε και για την ομάδα των συνεργατών της. Θα καταθέσω οτι είναι ίσως από τους λίγους επιχειρηματίες που το προσωπικό του κινείται εκπνέοντας την αποστολή του οραματιστή της επιχείρησης.

Συνέπεια, ευγένεια, αγάπη και φροντίδα για αυτό που θα παραδώσουν, ενδιαφέρον για το αν ο πελάτης έμεινε ευχαριστημένος. Σου αφήνουν την εντύπωση οτι δεν έφυγαν… και ότι και να γίνει στο πρώτο κάλεσμα θα ξαναγυρίσουν…και έτσι όμως έγινε. Η ανταπόκριση της θετική και ακαριαία.

Τής εύχομαι τα καλύτερα!

Με βαθειά εκτίμηση

Τιρπιντήρη Φωτεινή

Συνεργάστηκα με την Νάτση Ελένη αρχικά για ανάγκες επαγγελματικού χώρου και στην συνέχεια για ανάγκες οικιακού χώρου.
Η συνεργασία μας αφορούσε επίπλωση, με έπιπλα έτοιμα και ειδικές κατασκευές καθώς και διαμόρφωση χώρου. Τι είναι αυτό που κρατάω από αυτή την συνεργασία;

Διατηρούσα και μπορώ να πω διατηρώ ακόμα την άποψη που λέει «αποκλείεται να συνεργαστείς με επαγγελματία στον χώρο της οικοδομής γενικότερα & να μην αγανακτήσεις, ενοχληθείς για τους χρόνους παράδοσής του».

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή μου η άποψη αποδείχτηκε απλά μια ….. άποψη.

Και οι  χρόνοι παράδοσης και τα λοιπά δεδομένα της συνεργασίας μας, τηρήθηκαν  όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει.

Ως προς την ποιότητα των επίπλων και λοιπών εργασιών που μου παραδόθησαν, δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθώ, διότι αυτή ήταν πάντα δεδομένη και συνεπώς δεν είναι άξιο λόγου να αναφερθώ σ΄αυτό.

Σε εκείνο όμως που θέλω να σταθώ είναι στον παράγοντα άνθρωπο. Σε όλη την πορεία της συνεργασίας μας, η αντιμετώπιση που είχα ήταν αντιμετώπιση ως άνθρωπος και όχι ως πελάτης.

Την ευχαριστώ για αυτό και της εύχομαι καλή συνέχεια.

Γεώργιος Αλεξίου

 

Η αρχική φωτορεαλιστική απεικόνιση και οι μετατροπές αυτών κατά την πορεία, βοήθησε να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα που θα μας εξέφραζε και δεν θα έκρυβε εκπλήξεις στο τέλος. Αποτυπώθηκε δε επακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια στην πραγματικότητα.

Οι χώροι της οικίας μας με τους οποίους ασχολήθηκε, απόκτησαν προσωπικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική που μας ικανοποίησε απόλυτα.

Η διορατικότητα, ο επαγγελματισμός, η χρονική συνέπεια και η συνεχής προσωπική παρουσία της, ήταν τα βασικά συστατικά αυτής της πετυχημένης συνεργασίας.

 

Την ευχαριστούμε και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

 

Konstantinos Zarikos

 

Με χαρά ανακαλύπτω πως συνεχίζετε το δημιουργικό σας έργο σε νέα διεύθυνση.

Έχουμε συνεργαστεί στο σπίτι μου στην Άνω Βούλα, το οποίο με τη συμβολή, την εμπειρία αλλά και την αισθητική σας άποψη, ολοκληρώθηκε έτσι ώστε σήμερα να χαίρομαι και να απολαμβάνω ένα ζεστό και καλαίσθητο χώρο.

Σας είμαι ευγνώμων!

 

ΤΣΑΚΑΛΗ ΓΙΩΤΑ